Hoe deelt u beSTREAM-video's?

Hier zijn drie manieren om video's te delen op beSTREAM.

U kunt video's delen via een privélink.

Publiceer uw URL om uw video te delen. U kunt video's delen door URL's naar vrienden, familie en teamleden te sturen via sociale media, WhatsApp en e-mail.
Klik op "Kopieer privélink" voor elke video om de URL te kopiëren en te gebruiken.
Kijkers kunnen video's online bekijken zonder ze op te slaan door gewoon op de URL te klikken.
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een privélink?

U kunt een video delen met een insluitcode.

Als u een video op een websitepagina wilt delen, kopieert u de insluitcode en plakt u die in de HTML.
U kunt klikken op "Kopieer insluitcode" om de iframe code te krijgen voor het insluiten van de video.
U kunt ook de weergavegrootte op de website instellen als "opgegeven grootte (B×H)".
(Deze dienst is beschikbaar met de【Team en Studio abonnement).
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een insluitcode?
* Insluitcode van beSTREAM kan niet worden gebruikt voor sociale media en blog diensten die geen HTML code bewerking ondersteunen.

Deel een video op beKANAAL

U kunt uw favoriete video's combineren en meerdere video's en albums delen als onafhankelijke "beKANAAL's". De lijst met albums en video's die aan het beKANAAL zijn toegevoegd, wordt weergegeven en de omslagfoto en het pictogram voor sociale media zijn zichtbaar zodat u het als een portfolio kunt gebruiken.
Op de "beKANAAL" pagina, kunt u deze delen via sociale media, WhatsApp of e-mail door te klikken op "Kopieer beKANAAL link".
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een beKANAAL?

Aantekening

In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven. Er zijn drie manieren om uw video's te delen.
Als u het delen van uw video wilt uitschakelen zodra deze is gepubliceerd, gebruik dan de publicatie-instellingen.

PC, Tablet / Smartphone