Wat is een insluitcode?

Een HTML inline frame-element (iframe) voor het delen van video.

Gebruik de iframe code wanneer u een video wilt insluiten op een website.
Kopieer en plak de gepubliceerde iframe code in het gedeelte dat u wilt insluiten.
U kunt ook een weergavegrootte opgeven. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnement.

Belangrijk

• Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist van houders (video-deelers) dat zij soortgelijke stappen ondernemen. Voor meer informatie, zie:  Servicevoorwaarden en  Auteursrechtbeleid
  • Insluitcode van beSTREAM kan niet worden gebruikt in sociale media en blog diensten die geen HTML code ondersteunen.

STAP 1  "Dashboard" > Klik op de pagina "Mijn video's" op de instellingenknop voor de video die u wilt delen op de website.

STAP 2  Voer op het tabblad "Instellingen" de nodige instellingen in en klik op "Opslaan".

STAP 3  Klik op "Kopieer insluitcode" op het tabblad "Link delen".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 4  Plak de embed code in de HTML van de website en deel de video.

Aantekening

• Als u de weergavegrootte op de website wilt instellen, selecteert u "Specificeer" in "Insluitcode" op het tabblad "Instellingen", en stelt u "Insluitcode (breedte x hoogte)" in. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnement.
  • Om het formaat van de weergave op uw website aan te passen nadat u uw video hebt gedeeld, moet u de code opnieuw insluiten.
  • Insluitcodes zijn ook compatibel met albums. Voor meer, zie: ◯ Een album maken
  • U kunt privacyopties instellen om te beperken hoe lang en hoe vaak u een video kunt bekijken.
    Voor meer, zie: ◯ Privacy-opties

• Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de Toegangscode, het wachtwoord of de maker van de video.
  • De koppeling tussen PayPal.Me en sociale media is alleen geldig op privékoppelingspagina's en beKANAALs. Insluitcodes worden niet ondersteund.

Kopieer insluitcode

U kunt een enkele video insluitcodeop een van de volgende manieren kopiëren:

• Klik op "Kopieer insluitcode" op de thumbnail op de "Mijn video's" top pagina.

• Klik op "Kopieer insluitcode" aan de rechterkant van de videospeler.

PC, Tablet / Smartphone

• Op het scherm met geavanceerde instellingen klikt u op "Kopieer insluitcode".

PCTablet / Smartphone

U kunt de album insluitcode op een van de volgende manieren kopiëren:

• Klik op "Kopieer insluitcode" op de miniatuur op de "Album" top pagina.__________2021-06-30_10.41.33.png
  • Klik op "Kopieer insluitcode" aan de rechterkant van de videospeler.

PC, Tablet / Smartphone

• Klik op "Kopieer insluitcode" op de miniatuur van de "Album bewerken" pagina.

PC, Tablet / Smartphone

Als u een video wilt verwijderen die u al hebt gedeeld

Als u een video wilt verwijderen die u al hebt gedeeld, verwijder deze dan of zet hem uit. U kunt dit op de volgende manieren doen:

• Als u een video wilt verwijderen, selecteer dan de video die u wilt verwijderen in de "Dashboard" of "Mijn video's" lijst, en klik dan op "Verwijderen". Na het verwijderen, zal het naar "Verwijderde video's" gaan en na 10 dagen zal het automatisch volledig verwijderd worden.
  • Als u video's onmiddellijk wilt verwijderen, kunt u ook "Voor altijd verwijderen" selecteren uit "Verwijderde video's" en ze volledig verwijderen.
  • Als u de publicatie-instellingen wilt uitschakelen, selecteert u een video in de lijst "Dashboard" > "Mijn video's", en klikt u vervolgens op "Uit" bij "Openbaar" instellingen op het tabblad instellingen. Voor meer informatie, zie: ◯ Een video verwijderen

PC, Tablet / Smartphone