Een toegangscode instellen

Wanneer u een 4-cijferig wachtwoord instelt, wordt de kijkers gevraagd het wachtwoord in te voeren om
de video te bekijken. Zo kunt u het publiek van uw video's beperken en uw privacy verhogen.

De vier cijfers van het wachtwoord worden automatisch uitgegeven, en wanneer u op "Genereren" drukt, wordt automatisch een ander cijfer uitgegeven.

STAP 1  Klik op de "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Mijn Video's".

Klik op de instellingenknop in de rechterbenedenhoek van de videominiatuur om het instellingenscherm voor elke video te openen.

STAP 2  Zet "Toegangscode" op "Aan"

Er wordt automatisch een 4-cijferige toegangscode toegekend.
Klik op "Genereren" om een andere toegangscode te genereren.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan"

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u uw toegangscode hebt bevestigd. Als u het niet hebt opgeslagen, is uw toegangscode niet geactiveerd.

Aantekening

• Op het "Dashboard" en de "Mijn video's" bovenpagina, ziet u de toegangscode die u hebt ingesteld op de miniatuur van elke video.
  • Als u de ingestelde toegangscode wilt uitschakelen, klikt u op "Uit" bij "Opslaan".
  • U kunt tegelijkertijd een toegangscode, afspeellimieten en tijdsduur instellen.
  • Als u een toegangscode instelt, worden uw wachtwoord en de instellingen voor het verzamelen van e-maillijsten automatisch uitgeschakeld. Als u de e-maillijstverzameling inschakelt, wordt het wachtwoord automatisch uitgeschakeld. Wachtwoorden zijn niet beschikbaar voor het verzamelen van e-maillijsten. Voor meer informatie, zie: ◯ Een e-maillijstverzameling opzetten
  • U kunt privacy-opties instellen om te beperken hoe lang en hoe vaak u een video kunt bekijken.
    Zie voor meer informatie: ◯ Privacy-opties
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de passcode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).

Om een video te bekijken

Wanneer u een video probeert te bekijken, wordt u gevraagd om een toegangscode in te voeren. Neem contact op met de houder (video-deler) en voer hun 4-cijferige toegangscode in om hun video te bekijken.