Ik kan het logo van de speler niet tonen

• Controleer het plan waarmee u een contract hebt afgesloten.
    Het veranderen van het logo van de speler is alleen beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.
  • De te uploaden afbeeldingsformaten zijn jpg en png.
  • Als u het logo hebt ingesteld, moet u op "Opslaan" klikken.
  • Zorg ervoor dat uw webbrowser de nieuwste versie is van Microsoft Edge, Safari, Firefox, of Chrome.
  • Wis de cache van de browser. Als dat niet werkt, ga dan naar de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat u de aanbevolen gebruiksomgeving gebruikt.
    Voor meer informatie, zie: 〇 Compatibiliteit
  • Schakel de firewall tijdelijk uit of stel beSTREAM in als een vertrouwde site.
    Uw antivirussoftware kan een ingebouwde firewall hebben.