Hoe maak ik een beSTREAM account aan

Kies een【Basis】gratis abonnement of een betaald abonnement waarmee u beSTREAM 7 dagen gratis  kunt uitproberen.

Aantekening

Als u een Google-account hebt, kunt u uw Gmail-account gebruiken. Voor meer informatie, zie: ◯ Een Google-account aanmaken en gebruiken

STAP 1  Klik op "Meld je aan met GRATIS 50 GB" op de bovenste pagina of "Word nu lid" voor elk abonnement op de abonnementspagina.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op "Doorgaan".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Indien u een account wenst aan te maken voor een betaald abonnement, registreer dan uw betalingsinformatie en klik op "Volledige betaling".

PC, Tablet / Smartphone

U krijgt een e-mail ter goedkeuring met een bericht dat uw registratie voltooid is.
U kunt het gratis uitproberen voor 7 dagen alleen voor de eerste keer met een betaald abonnement.

STAP 4  Controleer uw autorisatiemail en log in op beSTREAM.

Als u geen email ontvangt op uw geregistreerde email adres, controleer dan uw spam folder, en stel deze in om emails te ontvangen van @bestream.com, en klik op de "Opnieuw verzenden" knop.

Belangrijk

• Als u uw account na 30 minuten niet via de e-mail bevestigt, wordt uw account verwijderd. U zult dan uw account opnieuw moeten aanmaken.
  • Als u uw geregistreerde e-mailadres niet kent, kunt u niet inloggen, dus bewaar uw machtigingsmail op een veilige plaats.
  • Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens 3 van de volgende 4 regels gebruiken:
    ・Kleine letters
    ・Hoofdletters
    ・Hoofdletter
    ・Speciale tekens
  • De volgende wachtwoorden kunnen niet worden ingesteld:
    ・Zelfde wachtwoord als een gebruikers ID
    ・Wachtwoord de laatste drie keer gebruikt
    ・Veelgebruikte Engelse woorden, combinaties van letters en cijfers die voor anderen makkelijk te
        raden zijn, bijvoorbeeld: wachtwoord, amex, etc.

Aantekening

• Voor meer informatie over het wijzigen van wachtwoorden, zie: ◯ Wijzig uw wachtwoord
  • De standaardinstelling voor uw gebruikersnaam is de string vóór de @ in uw e-mailadres. U kunt deze op elk moment wijzigen.