Tweestapsverificatie code

Als u tweestapsverificatie instelt, moet u zich in twee stappen authentiseren wanneer u inlogt.
Door deze te koppelen aan SMS van het telefoonnummer van de smartphone, kan de beveiliging worden verhoogd. Als u om welke reden dan ook geen SMS kunt ontvangen, bijvoorbeeld wanneer u uw mobiele telefoon bent kwijtgeraakt, kunt u inloggen met een noodcode (herstelcode).

STAP 1  Als u om een of andere reden geen SMS kunt ontvangen, selecteert u "Probeer een andere methode" op het normale scherm voor het invoeren van het 6-cijferige toegangscode.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Selecteer herstelcode.

STAP 3  Meld u aan met de herstelcode op het invoerscherm.

U kunt een herstelcode gebruiken om te authenticeren.

Aantekening

De plaats waar de noodcode (herstelcode) wordt gebruikt is het inlogscherm van "Na voltooiing van de instelling van tweestapsverificatie". Als u geen tweestapsverificatie hebt ingesteld, zal deze instelling niet beschikbaar zijn. Voor meer informatie, zie: ◯ Hoe stel ik tweestapsverificatie in?