Over elke map van video, verwerking, vuilnisbak

De video die naar de beSTREAM-server wordt geüpload, wordt gecodeerd en in de map "PVerwerking" geplaatst.
Nadat het encodeerproces is voltooid, wordt de video verplaatst naar de map "Video's" en is het hele uploadproces voltooid. Afhankelijk van de capaciteit van de video, kan het enige tijd duren tijdens de verwerking.

PC, Tablet / Smartphone

• Video's
    • De geüploade video wordt in een lijst weergegeven.
  • Tijdens de verwerking
    • "Verwerking" toont de video die wordt gecodeerd na het uploaden.
      Zodra het coderen is voltooid, wordt de video verplaatst naar "Video's".
  • Vuilnisbakken
    • De video's die u in de "Verwijderde video's" heeft gezet zullen worden getoond. Het zal automatisch volledig worden verwijderd 10 dagen nadat u het in de prullenbak hebt gezet. Als u op het ronde cirkeldoosje links van de miniatuur klikt, verschijnt het menu "Herstel video" en "Voor altijd verwijderen".
      Klik op "Herstel video" om de geselecteerde video naar de "Video's" lijst te verplaatsen. Klik op "Voor altijd verwijderen" om de geselecteerde video onmiddellijk te verwijderen.
      * Video's in Verwijderde video's komen ook in aanmerking voor opslag.
      Voor meer informatie ◯ Over elk pictogram op Mijn video's