Over video-instellingen

Als u de instellingen van de geüploade video wilt wijzigen, selecteert u een video in "Mijn video's" en voert u verschillende instellingen in.

STAP 1  Selecteer in "Mijn video" het pictogram "Instelling" rechts onderaan de miniatuur van de video waarvan u de video-instellingen wilt wijzigen.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Er worden verschillende video-instellingen uitgevoerd.

U kunt de standaardfuncties zoals openbare instellingen, wachtwoordinstellingen, kopiëren van privé-links, instellen van miniaturen en downloaden instellen via het menu bovenaan.
In de "Informatie" onderaan, kunt u de opnamedatum, titel en beschrijving toevoegen.

PC, Tablet / Smartphone

① Resolutie, beeldsnelheid, afspeeltijd

De informatie in de geüploade video wordt automatisch weergegeven.

② Openbare instellingen

Zet de publicatie-instellingen aan of uit voor elke video.
U kunt het publiceren zelfs uitschakelen nadat u de URL van de video hebt gedeeld.
Zorg ervoor dat u onderaan op "Opslaan" klikt om de instellingen te bevestigen.

③ Toegangscode instelling

Als u uw video met een specifieke persoon wilt delen, kunt u er zeker van zijn dat u een wachtwoord instelt.
Zelfs als u de URL van de video kent, zal het afspeelscherm van de video niet worden weergegeven als u de toegangscode niet invoert.
Als u de knop aanzet, wordt het 4-cijferige nummer weergegeven. Kijkers zullen deze toegangscode nodig hebben om de video URL die u gedeeld heeft te openen.
Als u op "Genereren" klikt, wordt het 4-cijferige nummer gewijzigd.
Als u de knop uitzet, worden de toegangscode-instellingen uitgeschakeld. Iedereen die de URL deelt, zal deze kunnen bekijken.

④ Gedeelde URL

"Kopieer privélink"

→ URL's die kunnen worden gedeeld door messaging apps worden gekopieerd.

"Kopieer insluitcode"

→ Inline frame-element (iframe) van de HTML wordt gekopieerd voor het delen van video.

Plak de gepubliceerde iframe code in het gedeelte dat u wilt insluiten.

➄ Miniatuur

U kunt thumbnail afbeeldingen uploaden of verwijderen. ( JPG, PNG, GIF )

⑥ Download

U kunt video's downloaden. (Alleen computerversie)

Aantekening

In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven. Er zijn drie manieren om uw video's te delen.

PC, Tablet / Smartphone