Over feedback

U kunt feedback invoeren en versturen naar beSTREAM.
Help ons bugs en fouten te melden om onze service beter te maken.

Aantekening

• Voor vragen over beSTREAM, gelieve ons te contacteren via het aanvraagformulier dat u hier vindt: Neem contact met ons op
  • Als u een ongepaste video vindt, neem dan contact met ons op via het ongepaste formulier dat u hier kunt vinden:◯ Ongepaste en auteursrechtschendende video's melden
  • De klantenservice zal afhankelijk van de inhoud antwoorden.
  • De feedbackfunctie is alleen voor leden.

Hoe kunt u feedback geven en indienen bij beSTREAM:

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open de pagina "Account".

Het tabblad "Persoonlijke informatie" verschijnt.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Voer uw feedback in en klik op de knop "Verzenden".

U zult een bericht zien dat u feedback hebt verzonden.