Geüpload album toevoegen aan beKANAAL

Voeg albums toe aan het beKANAAL om ze te delen of te verwijderen.

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open "Album" pagina

Voor meer informatie, zie: 〇 Mijn dashboard

STAP 2  Selecteer de albums die u wilt toevoegen aan of verwijderen uit beKANAAL, en klik op "+Toevoegen aan beKANAAL" of "-Verwijderen uit beKANAAL".

Klik op het ronde selectievakje links van de videominiatuur, of ga met de muis over het beKANAAL pictogram om "+Toevoegen aan beKANAAL" en "-Verwijderen uit beKANAAL" weer te geven.  Als u hierop klikt, wordt de geselecteerde video of het geselecteerde album toegevoegd aan of verwijderd uit de beKANAAL.

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• Wanneer u het aan uw beKANAAL toevoegt, zal het beKANAAL-pictogram in het blauw verschijnen en kunt u de URL kopiëren om het te delen.

• Wanneer alle video's in een album zijn verwijderd, zal het album niet langer worden weergegeven in het beKANAAL.
  • Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op het beKANAAL-symbool om uw beKANAAL weer te geven.
    Voor meer details over het instellen van beKANAAL, zie: 〇 Stel uw beKANAAL in
  • Voor meer details over hoe u video's kunt toevoegen aan uw beKANAAL, zie: 〇 Geüploade video's toevoegen aan beKANAAL
  • Als u de beKANAAL wilt controleren, zie: 〇 Bekijk een voorbeeld van uw beKANAAL
  • In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
    Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven.
    Er zijn drie manieren om uw video's te delen.
    Als u het delen van een album wilt uitschakelen zodra het is toegevoegd aan beKANAAL, gebruikt u de openbare instellingen.