Stel de duur van de release van een album in

U kunt een tijdsduur instellen voor uw album om te beperken hoe lang het wordt bekeken.
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

STAP 1  Klik op de "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Album".

STAP 2  "Publicatie- en limietdatum instellen" op "AAN" en stel "Publicatiedatum" en "Limietdatum" in.

Klik op het kalender icoon om de Publiceer datum en de Limietdatum te selecteren.

PC, Tablet / Smartphone

* De standaardtijd van beSTREAM is ingesteld op UTC (Agreement World Time).

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u de publicatieperiode hebt bevestigd. Zo niet, dan is de instelling van de publicatieperiode niet geactiveerd.

Aantekening

• De standaardtijd voor beSTREAM is ingesteld op UTC (overeengekomen wereldtijd).
  • Als je de release van het album wilt tegenhouden, zie: 〇 Album publicatie instellingen
  • U kunt de tijdsduur wijzigen tijdens de publicatie.
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (videodeelnemer).

Wanneer de duurperiode eindigt

Als u een video probeert te bekijken waarvan de tijdsduur is verstreken, krijgt u een bericht te zien dat iets zegt in de trant van: "Deze gedeelde video is verlopen".