Videospeler en voorkeuze-instellingen

U kunt de "Aanpassingen kleur" en "Aanpassingen logo" van de videospeler opslaan als voorinstellingen voor de speler.
Deze dienst is beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

* Het zal één preset zijn in zowel kleurenaanpassing als logo-aanpassing.
Natuurlijk kunt u alleen presets instellen voor kleuraanpassing en logo-aanpassing.
Het aantal voorinstellingen dat u kunt instellen, is afhankelijk van uw contract abonnement.

【Team】: 3 presets
【Studio】: 5 presets

Aangepaste presets worden aanbevolen voor het organiseren van merkafbeeldingen en video's per genre. U kunt de originaliteit van de houder (video sharer) tot uitdrukking brengen.

Aantekening

STAP 1  Klik op de "Instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Album".

Klik op de instellingenknop in de rechterbenedenhoek van de albumminiatuur om het instellingenscherm voor elk album te openen.

STAP 2  Kies uit de voorkeurslijst ▼ van "Aangepaste speler instellen".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt na het selecteren. Als u niet opslaat, zal het niet worden toegepast.