Verschillen tussen privélinks, insluitcodes en beKANAAL door privacy-opties

Wat is een privélink?

URL voor het delen van video's. Privélinks worden uitgegeven met verschillende URL's voor elke video. U kunt de video's die u wilt delen alleen delen met de mensen met wie u ze wilt delen.
Kijkers kunnen alleen video's van gedeelde URL's bekijken. (Als u video's aan beKANAAL hebt toegevoegd, kunt u ze ook vanaf beKANAAL bekijken).
Als u een URL verstuurt om een video te delen via sociale media, WhatsApp of e-mail, kunnen kijkers gewoon op de URL klikken en de video online bekijken zonder hem op te slaan.

Wat is een insluitcode?

Een HTML inline frame-element (iframe) voor het delen van video's. De insluitcode wordt uitgegeven met een verschillend frame voor elke video.
Gebruik het wanneer u een video op een website wilt insluiten. Als u kennis heeft van HTML, kunt u het gemakkelijk gebruiken.
Plak de gepubliceerde iframe code in het gedeelte dat u wilt insluiten.
U kunt ook een weergavegrootte opgeven. (【Team en Studio】abonnement.)

Wat is een beKANAAL?

Een beKANAAL is een portfoliopagina waar u geüploade video's naar believen kunt samenstellen.
U kunt toegangscodes, wachtwoorden, instellingen voor de publicatieperiode, verzamelingen van e-maillijsten en openbare instellingen instellen.
U kunt het versturen via sociale media, WhatsApp of e-mail en het delen als een URL van de beKANAAL.
Het kan ook gebruikt worden als onderdeel van sommige pagina's van de website.
De lijst van albums en video's die zijn toegevoegd aan de beKANAAL wordt weergegeven, en de ingestelde coverafbeelding en social media-informatie worden weergegeven, zodat u het kunt gebruiken als een portfolio.