Over het veranderen van taal

Klik op het menu Taalkeuze in de voettekst en selecteer de taal die u wilt weergeven.
De talen die beSTREAM kan weergeven zijn de volgende: (Momenteel gepland om opeenvolgend te
worden toegevoegd)

• Engels
  • Spaans
  • Japans

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

• De initiële taalweergave is afhankelijk van het land dat door het IP-adres wordt geschat.
  • In principe zal de moedertaal van het door het IP-adres geschatte land worden weergegeven.
  • Als de moedertaal van het door het IP-adres geschatte land niet is opgenomen in de displaytalen, wordt Engels weergegeven.
  • Als u de taal wijzigt, wordt de gewijzigde taal bij de volgende toegang weergegeven.