Ik kan een album niet goed opzetten

• Zorg ervoor dat uw webbrowser de laatste versie is van Microsoft Edge, Safari, Firefox of Chrome.
  • Maak de cache van de browser leeg. Als dat niet werkt, ga dan naar de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat u de aanbevolen gebruiksomgeving gebruikt. Voor meer informatie, zie: ◯ Hoe krijg ik toegang tot beSTREAM?
  • Schakel de firewall tijdelijk uit of stel beSTREAM in als een vertrouwde site. Uw antivirussoftware kan een ingebouwde firewall hebben.