Over geavanceerde video-instellingen

Als u de instellingen van de geüploade video wilt wijzigen, selecteert u een video in "Mijn video's" en voert u verschillende instellingen in.

STAP 1  Selecteer in "Mijn video's" het pictogram "Instelling" rechts onderaan de miniatuur van de video waarvan u de video-instellingen wilt wijzigen.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 2  Er worden verschillende video-instellingen uitgevoerd.

U kunt de standaardfuncties zoals openbare instellingen, toegangscode-instellingen, kopiëren van gedeelde URL's, instellen van miniaturen en downloaden instellen via het menu "Informatie" bovenaan. In de "Informatie" onderaan kunt u de opnamedatum, titel en beschrijving toevoegen.
Voor meer informatie, zie: ◯ Over video-instellingen
Geavanceerde video-instellingen kunnen worden gemanipuleerd via het tabblad "Instelling".

PC, Tablet / Smartphone

① Een wachtwoord instellen

Wanneer u een wachtwoord inschakelt, wordt het eerste wachtwoord automatisch uitgegeven. Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, kunt u het opnieuw instellen met alfanumerieke tekens binnen 8 tekens. Deze service is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement.
Voor meer informatie, zie: ◯ Een wachtwoord instellen

② Verzameling e-maillijst

Wanneer u uw e-mail lijst verzameling opzet, zullen kijkers gevraagd worden een formulier in te vullen met hun naam en e-mail adres wanneer ze een video bekijken. De verzamelde namen en e-mailadressen kunnen worden gedownload via "CSV Download". Deze dienst is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement. Voor meer informatie, zie: ◯ Een e-maillijstverzameling opzetten

③ Releaseperiode

U kunt een duur instellen voor uw video om te beperken hoe lang deze wordt bekeken. Deze service is alleen beschikbaar bij de【Studio】abonnement.
Zie voor meer informatie: ◯ Stel een publicatieperiode in

④ Insluitencode detail instelling

Deze dienst is alleen beschikbaar met de【Team】en【Studio】abonnementen.
Voor meer informatie, zie: ◯ Wat is een insluitcode?

➄ Vooraf ingestelde instellingen

De geregistreerde voorinstellingen worden in de video weergegeven.
Team】up tot 3 en【Studio】up tot 5 presets kunnen worden geregistreerd.
Voor meer informatie, zie: ◯ Voorinstellingen speler instellen

⑥ Instelling afspeelnummer

U kunt het aantal weergaven van uw video beperken.
Deze dienst is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnement.
Voor meer informatie, zie: ◯ Stel het aantal weergaven in