beKANAAL Videospeler

De aangepaste instellingen van de videospeler die reeds zijn ingesteld voor elke video of elk album zullen behouden blijven en beschikbaar zijn wanneer u toevoegt aan het beKANAAL.

Houders (video-sharers) kunnen de kleur- en logo-instellingen van de videospeler aanpassen, afhankelijk van het plan waarmee ze een contract hebben afgesloten.

De beSTREAM-videospeler heeft een hoge mate van vrijheid in aanpassing en kan worden gemaakt tot een originele videospeler die past bij uw bedrijfs- en merkkleuren.

Aangepaste instellingen kunnen worden geregistreerd als "Voorinstelling speler" en worden toegepast voor elke video die door de houder (video sharer) wordt geüpload.

Voor meer informatie, zie: ◯ Videospeler en voorkeuze-instellingen