Wachtwoordinstelling voor beKANAAL

Wanneer u een wachtwoord instelt (binnen 8 tekens), worden kijkers gevraagd een wachtwoord in te voeren wanneer zij uw beKANAAL bekijken. Hierdoor kunt u de kijkers van uw beKANAAL beperken en uw privacy verbeteren.
Om een wachtwoord in te stellen voor privé link en insluitcode, zie: 〇 Een wachtwoord instellen
Een wachtwoord is veiliger dan een toegangscode.
Het eerste wachtwoord wordt automatisch toegekend. Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, kunt u het opnieuw instellen met alfanumerieke tekens binnen 8 tekens.
Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

STAP 1  Klik op "Dashboard" en open "beKANAAL" om wachtwoord op "AAN" te zetten.

STAP 2  Als u wachtwoord instelt op "AAN", wordt het eerste wachtwoord automatisch uitgegeven.

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Verander het zo nodig in een wachtwoord van uw keuze.

Het wachtwoord kan worden ingesteld op maximaal 8 alfanumerieke tekens.
Alfabetische tekens zijn hoofdlettergevoelig.
・Hoofdletters A tot Z
・ Kleine letters a tot z
・Cijfers 0-9
Alfanumerieke tekens kunnen gecombineerd worden. Klik op "Genereren" om uw wachtwoord automatisch opnieuw uit te geven.

STAP 4  Klik op "Opslaan".

Zorg ervoor dat u op "Opslaan" klikt nadat u uw wachtwoord hebt bevestigd. Zo niet, dan is het wachtwoord niet geldig.

Aantekening

• Voor meer informatie over toegangscode, zie: ◯  Toegangscode instelling voor beKANAAL
  • U kunt tegelijkertijd een wachtwoord en een tijdsperiode instellen.
  • Als u een wachtwoord instelt, worden het wachtwoord en de instelling voor het Verzameling e-maillijst automatisch uitgeschakeld. Als u het verzamelen van e-maillijsten inschakelt, wordt het wachtwoord automatisch uitgeschakeld. Het wachtwoord is niet beschikbaar voor het Verzameling e-maillijst. Voor meer informatie, zie: ◯ Stel uw Verzameling e-maillijst op
  • Voor meer informatie over hoe lang u uw video kunt bekijken, zie: ◯ beKANAAL publicatieperiode instellingen
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ beKANAAL publicatie-instellingen
  • Het beSTREAM-kantoor zal geen informatie verstrekken over toegangscodes, wachtwoorden, houders (video-sharers), enz. die zijn ingesteld voor video's.

Om beKANAAL te kijken

Wanneer u een beKANAAL probeert te bekijken, wordt u gevraagd het wachtwoord in te voeren. Neem contact op met de houder (video sharer) en voer het wachtwoord in om te kijken.
Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (video-sharer).