Album insluitcode

Een HTML inline frame element (iframe) voor het delen van albums.

Gebruik a.u.b. de iframe code wanneer u een album op een website wilt insluiten.
Kopieer en plak de gepubliceerde iframe code in het gedeelte dat u wilt insluiten.
U kunt ook een weergavegrootte opgeven. Deze functie is beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.

Belangrijk

• Het uploaden of delen van auteursrechtelijk beschermde video's met anderen is in strijd met de richtlijnen van beSTREAM. beSTREAM respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eist dat videomakers soortgelijke handelingen verrichten. Voor meer informatie, zie:  Servicevoorwaarden en  Auteursrechtbeleid
  • Insluitcode van beSTREAM kan niet worden gebruikt in sociale media en blogdiensten die geen HTML-code ondersteunen.

STAP 1  "Dashboard" > Klik op de pagina "Album" op de instellingenknop voor het album dat u op de website wilt delen.

STAP 2   Op de instellingenpagina, voert u de nodige instellingen in en klikt u op "Opslaan".

STAP 3  Klik op "Kopieer insluitcode" op de pagina "Album bewerken".

STAP 4  Plak de embed code in de HTML van de website en deel de video.

Aantekening

• Als u de weergavegrootte op de website wilt instellen, selecteert u "Specificeren" in " Insluitcode" op het tabblad "Instellingen", en stelt u "Insluitcode (breedte x hoogte)" in. Deze functie is beschikbaar met de【Team en Studio】abonnementen.
  • Om het formaat van de weergave op uw website aan te passen nadat u uw video hebt gedeeld, moet u de code opnieuw insluiten.
  • Insluitcodes zijn ook compatibel met albums. Voor meer, zie: ◯ Een album maken
  • U kunt privacyopties instellen om te beperken hoe lang en hoe vaak u een video kunt bekijken.
    Voor meer, zie: ◯ Privacy-opties
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: ◯ Stop het delen van video's
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de maker van de video.
  • De koppeling tussen PayPal.Me en sociale media is alleen geldig op privékoppelingspagina's en beKANAALs. Insluitcodes worden niet ondersteund.

U kunt de album insluitcode op een van de volgende manieren kopiëren:

• Klik op "Kopieer insluitcode" op de miniatuur op de "Album" bovenpagina.
  • Klik op "Kopieer privélink" aan de rechterkant van de videospeler.
  • Klik op "Kopieer insluitcode" op de thumbnail van de "Album edit" pagina.

Als u een video wilt verwijderen die u al hebt gedeeld

Als u een video wilt verwijderen die u al hebt gedeeld, verwijder deze dan of zet hem uit. U kunt dit op de volgende manieren doen:

• Als u een album wilt verwijderen, selecteer dan de video die u wilt verwijderen in de "Dashboard" of "Mijn video's" lijst, en klik dan op "Verwijderen". Na het verwijderen gaat het naar "Verwijderde video's" en na 10 dagen zal het automatisch volledig verwijderd worden.
  • Als u albums onmiddellijk wilt verwijderen, kunt u ook "Voor altijd verwijderen" selecteren uit "Verwijderde video's" en ze volledig verwijderen.
  • Als u de publicatie-instellingen wilt uitschakelen, selecteert u een video in de lijst "Dashboard" > "Album", en klikt u vervolgens op "Uit" bij "Openbaar" instellingen op het tabblad instellingen.

Voor meer informatie, zie: ◯ Een album verwijderen

PC, Tablet / Smartphone

Aantekening

In tegenstelling tot andere videosites heeft beSTREAM geen pagina voor het publiceren van videolijsten.
Zelfs als de instellingen voor delen zijn ingeschakeld, zal uw video niet automatisch aan de wereld worden vrijgegeven.
Er zijn drie manieren om uw video's te delen.
Als u het delen van een album wilt uitschakelen zodra het is gepubliceerd, gebruikt u de publicatie-instellingen.