Stel het aantal views voor albums in

U kunt het aantal weergaven voor uw album instellen om het aantal keren dat uw album wordt bekeken te beperken. Deze functie is alleen beschikbaar met de【Studio】abonnementen.

STAP 1  Klik op de "instelling" rechtsonder de videominiatuur die u wilt instellen in "Dashboard" en "Album".

STAP 2  Stel op het tabblad "Instelling" het aantal weergaven in op "Stel het aantal weergaven in".

De ondergrens van het aantal malen dat kan worden ingesteld is van "1", en de bovengrens is "999999999".

PC, Tablet / Smartphone

STAP 3  Klik op "Opslaan".

Nadat u het aantal weergaven hebt bevestigd, moet u op "Opslaan" klikken. Als u niet opslaat, wordt de instelling voor het aantal weergaven niet geactiveerd.

Aantekening

• Als u het aantal weergaven niet instelt of niet kunt instellen, kan de video een onbeperkt aantal keren worden bekeken.
  • Als u wilt stoppen met het delen van uw video's, zie: 〇 Stop het delen van video's
  • Voor meer informatie over privacy-opties, zie: 〇 Privacy-opties
  • Het beSTREAM Office geeft geen informatie over de toegangscode, het wachtwoord of de houder (videodeelnemer).

Wanneer het maximum aantal views is bereikt

Als je een video probeert te bekijken die het maximum aantal views heeft bereikt, krijg je een bericht te zien dat zegt: "Deze video heeft het maximum aantal views bereikt".