Beschrijving Analytics-scherm

PC, Tablet / Smartphone

1. Datum rapport
    U kunt de duur van Analytics instellen. U kunt ook het vergelijkingsrapport controleren met behulp van de vergelijkingsfunctie.
  2. Totaal aantal weergaven
    U kunt het aantal views van uw video zien.
  3. Totale speeltijd
    U kunt de kijktijd van uw video zien.
  4. Totaal aantal likes
    U kunt het totale aantal likes zien dat op uw video is gedrukt.
  5. Top video
    U kunt de rangschikking van de likes, het aantal plays, de gemiddelde afspeeltijd en de afspeeltijd bekijken. U kunt de meest populaire video's in uw video's, video's met slechte prestaties, en meer in de rangschikking zien.
  6. Weergaven per land
    U kunt in een grafiek zien waarvandaan uw video's worden bekeken.
  7. Likes per land
    Je kunt in grafiekvorm zien uit welk land de likes komen die je op je video hebt gedrukt.
  8. Geo
    Intuïtief ziet u per land uw kijktrends.
  9. Videosnelheid
    U kunt de volledige afspeelsnelheid en het aantal vind-ik-leuks bekijken. Je kunt de volledige afspeelsnelheid van je hele video zien en het percentage 'vind ik leuk's' dat je hebt bereikt.
  10. CSV exporteren
    U kunt de resultaten van het CSV-exportverslag downloaden als CSV-gegevens.