Over het Helpcentrum

Als u vragen hebt bij het gebruik van beSTREAM, kunt u de artikelen in het beSTREAM Helpcentrum raadplegen om de juiste correctiemethode te vinden.

Zoeken in het Helpcentrum

U kunt een zoekterm invoeren in het zoekvak om gerelateerde artikelen te zien.
b.v. ) Ik wil weten hoe ik een video uploaden → Typ "Een video uploaden".

PC, Tablet / Smartphone

Voorbeeld)

• Als je niet weet hoe je een account aanmaakt. → "Hoe maak ik een nieuwe account aan"
  • Als u wilt weten over de soorten van het delen van video's → "Manieren om video's te delen"
  • Ik wil weten hoe ik een album aanmaak → "Maak een album".
  • Als u niet kunt inloggen. → "Kan niet inloggen"

Categorieën in het Helpcentrum

1. Aan de slag
    • Artikelen zoals eenvoudige dienstbeschrijvingen worden samengevat.
  2. Video's uploaden
    • Hier is een groep artikelen over het uploaden van video's.
  3. Delen van video's
    • Hier is een groep artikelen over het delen van video's.
  4. Mijn video
    • Hier is een volledig artikel over Mijn Video's.
  5. beKANAAL
    • Artikelen over de beKANAAL zijn samengevat.
  6. Albums
    • Hier is een groep artikelen over het album.
  7. Videospeler
    • Hier is een volledig artikel over videospelers.
  8. Analytics
    • Hier is een groep artikelen over Analytics.
  9. Accounts beheren
    • Zoek artikelen over rekeningen en betalingen.