Problemen met uploaden oplossen

Als je problemen hebt met het uploaden van een video, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:

• Zorg ervoor dat uw webbrowser de laatste versie is van Microsoft Edge, Safari, Firefox of Chrome.
  • Maak de cache van de browser leeg. Als dat niet werkt, ga dan naar de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat u de aanbevolen gebruiksomgeving gebruikt.
    Voor meer informatie, zie: 〇 Ondersteunde browsers
  • Controleer de maximale uploadgrootte voor elk abonnement.
    【Basis】20GB ・【Persoonlijk】50GB ・【Team】100GB ・【Studio】1TB
  • Het aantal videobestanden dat tegelijkertijd kan worden geüpload, hangt af van het abonnement.
    【Basis】2 ・【Persoonlijk】5 ・【Team】10 ・【Studio】20
  • Schakel de firewall tijdelijk uit of stel beSTREAM in als een vertrouwde site.
    Uw antivirussoftware kan een ingebouwde firewall hebben.